Termeni si conditii

Ultima modificare : 28.07.2021

Serviciile pe care SC BLACK CAT STUDIO SRL le presteaza utilizatorului sunt supuse urmatorilor termeni de utilizare. BLACK CAT STUDIO SRL isi rezerva dreptul sa completeze sau modifice oricand termenii de utilizare fara consimtamantul utilizatorului. Versiunea cea mai recenta a termenilor de utilizare poate fi vazuta accesand pagina “Termeni si conditii”. Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor, acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. In cazul in care nu agreati aceste prevederi, va rugam sa nu folositi site-ul https://www.wow-beauty.ro , acordul fiind singura conventie dintre utilizatorii site-ului https://www.studiobc.ro/ si  SC BLACK CAT STUDIO SRL, proprietarul site-ului.

MODIFICARI ALE TERMENILOR

DESCRIEREA SERVICIILOR

CONFIDENTIALITATE

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE

RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI

UTILIZAREA SERVICIILOR

LIVRAREA COMENZILOR

POLITICA DE VANZARI

POLITICA DE RETURNARE 

 

MODIFICARI ALE TERMENILOR

SC BLACK CAT STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii https://www.wow-beauty.ro/ si dreptul de a introduce noi conditii. Astfel de schmbari, modificari, adaugiri sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor pe site sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului. Orice fel de utilizare a siteului https://www.wow-beauty.ro  dupa aceste notificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul https://www.wow-beauty.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie de resurse ce constau in domenii de descarcare, comunicare si produse de informare. Toate serviciile, update-urile, mariri, noi aspecte si / sau adaugarea oricaror alte propietati noi de Web sunt supuse termenilor de utilizare.
Utilizatorul este responsabil de obtinerea si mentinerea telefonului, hardware, software si alte echipamenete necesare accesului si utilizarii site-ului 
https://www.wow-beauty.ro , cat si de toate schimbarile ce vor avea loc.

   

CONFIDENTIALITATE

Conform Legii nr. 129/2018  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul SC BLACK CAT STUDIO SRLare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale, pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.  
SC BLACK CAT STUDIO SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Conform Legii nr. 129/2018  beneficiati de drepturile de acces, de interventie asupra datelor furnizate de dvs., dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale transmise de dumneavoastra si de a solicita in mod gratuit stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa SC BLACK CAT STUDIO SRL
Va este recunoscut de asemenea dreptul de a va adresa justitiei, in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra au fost nerespectate.
Precizam si ca, potrivit articolului 12 din Legea nr. 506/2004, alineatul 1, “este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau orice alta metoda, care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari”.

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
(pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

Conform cerintelor Legii nr. 129/2018  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificate si completate si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC BLACK CAT STUDIO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 129/2018, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office.studiobc@gmail.com. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

 ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE

Acest contract, ce cuprinde clauze aplicate in utilizarea https://www.studiobc.ro/, incluzand, dar nelimitandu-se la, termeni si conditii suplimentare prezentate in “Termeni suplimentari” ce administreaza utilizarea anumitor materiale speciale din site-ul https://www.studiobc.ro/, expune termenii si conditiile ce se vor aplica in utilizarea site-ului https://www.studiobc.ro/. Utilizand site-ul, cu alte scopuri decat de a da citire acestui contract pentru prima data, utilizatorul se angajeaza sa respecte aceste conditii si termeni de utilizare. Dreptul de a folosi  https://www.wow-beauty.ro este exclusiv al utilizatorului si nu poate fi transferat nici unei alte persoane sau entitate. Utilizatorul este direct raspunzator pentru folosirea contului personal (sub orice nume si parola), cat si pentru asigurarea ca utilizarea contului se va face respectand clauzele acestui contract. Utilizatorul se va face responsabil si pentru protejarea confidentialitatii parolei, in cazul existentei aceastuia. 
SC BLACK CAT STUDIO SRL are dreptul de a modifica sau intrerupe orice aspect sau particularitate a site-ului  
https://www.wow-beauty.ro incluzand, dar nelimitandu-se la continut, orele de disponibilitate si echipamentul necesar accesarii si utilizarii.

 

RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul trebuie sa foloseasca https://www.wow-beauty.ro in conformitate cu legea.

Nu trebuie sa posteze sau sa transmita prin intermediului site-ului https://www.wow-beauty.ro nici un material care sa incalce sau sa contravina in nici un fel drepturile celorlalti, care sa fie amenintator, abuziv, vulgar, obscen, profan-defaimator, care sa nu respecte dreptul la intimitate sau la publicitate, adica orice comportament care poate fi considerat o ofensa sau care sa provoace datorii catre stat sau sa incalce legea sau care, fara consimtamantul prealabil al 

SC BLACK CAT STUDIO SRL, contine elemente de reclama a diferitelor produse sau servicii. Nici un comportament al utilizatorului ce nu corespunde cu restrictiile sau obiectiile SC BLACK CAT STUDIO SRL nu va fi permis.

Utilizatorul nu trebuie sa foloseasca https://www.studiobc.ro/ pentru scopuri de publicitate sau alte solicitari comerciale cum ar fi solicitarea utilizatorilor de a devini membri ale altor servicii de informare online, aflate in concurenta cu 

SC BLACK CAT STUDIO SRL .

Site-ul https://www.studiobc.ro/ contine materiale protejate de legea dreptului de autor sau alte informatii cu dreptul de proprietate, incluzand texte, software, poze, materiale video, grafice, muzica, sunete si altele. Toate materialele pe care https://www.studiobc.ro/ le cuprinde sunt in conformitate cu legile drepturile de autor din Romania. SC BLACK CAT STUDIO SRL detine dreptul de autor in ceea ce priveste selectarea, coordonarea, aranjarea continutului. Utilizatorilor le este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea sau participarea in transferuri sau vanzari. De asemenea, ei nu trebuie sa abuzeze, partial sau integral, de continut. Utilizatorul are dreptul de a descarca de pe site materiale ce sunt protejate de legea dreptului de autor, doar in scopuri personale. 

SC BLACK CAT STUDIO SRL nu permite copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea in scopuri comerciale a materilalelor fara permisiunea prealabila sau fara acordul SC BLACK CAT STUDIO SRL sau a autorului. In cazul in care se permite copierea, redistribuirea sau publicarea materialului protejat de legea dreptului de autor, nu se va face nici o modificare sau stergere a dreptului de autor. Utilizatorul trebuie sa constientizeze ca nu detine nici un drept asupra materialelor protejate de dreptul de autor descarcate de pe site. Eventualele incalcari ale drepturilor de autor pot fi reclamate la adresa office@wow-beauty.ro .

 

UTILIZAREA SERVICIILOR

In utilizarea serviciilor acordate de SC BLACK CAT STUDIO SRL, utilizatorul trebuie sa respecte urmatoarele:

– sa nu foloseasca serviciul in legatura cu expertize, concursuri, scrisori in lant, junk mail, spam, sau alte mesaje duplicitare de natura comerciala.
– sa nu defaimeze, abuzeze, hartuiasca, ameninte sau sa incalce drepturile legale (la intimitate, de reclama sau altele),
– sa nu publice, posteze, distribuie sau sa raspandeasca nume, materiale, informatii profane, rauvoitoare, de amenintare, obscene, indecente ce nu corespund legii,
– sa nu publice materiale, poze, imagini, software cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv,
– sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, troieni, documente virusate, sau alte sisteme sau programme asemanatoare ce pot afecta sistemele de operare. 
– sa nu faca publicitate sau sa presteze servicii de vanzare-cumparare in scopuri personale, decat daca SC BLACK CAT STUDIO SRLpermite acest lucru,
– sa nu downloadeze un document publicat de un alt utilizator al https://www.wow-beauty.ro , care sa nu poate fi reprodus, distribuit sau prezentat in mod legal,
– sa nu falsifice sau sa stearga informatii privind managementul dreptului de autor, notificari.

LIVRAREA COMENZILOR

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului si se afla in ambalajul original.

In Bucuresti si In restul tarii

  • Cost transport – 27.37 lei – pretul contine TVA;

  • Cost transport – 0 lei – pretul contine TVA, pentru comenzi mai mari de 350 lei;

  • Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 2 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii;

  • In situatii speciale, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau in site;

  • Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului;

  • Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat.

Din motive de siguranta compania de transport nu accepta desfacerea coletului inainte de a incasa contravaloarea produsului insa dupa ce achitati produsul curierul va sta langa dumneavoastra sa verificati continutul coletului, iar daca este o problema cu produsul comandat se va intocmi un proces verbal de constatare, in acest sens urmand ca produsul sa fie inlocuit cu unul nou sau vi se vor restitui banii, daca nu doriti schimbarea produsului.

ATENTIE: Verificati continutul coletului doar in prezenta curierului inainte ca acesta sa plece de la dumneavoastra si formulati orice reclamatie cu mentiune pe AWB sau prin intocmirea unui proces verbal de constatare. Reclamatiile referitoare la integritatea produsului sau la orice problema care ar putea fi imputata societatii de transport formulate ulterior livrarii sunt considerate nule si nu vor fi luate in  considerare.

 

POLITICA DE VANZARI

Preturile produselor de pe site-ul https://www.wow-beauty.ro sunt exprimate in lei, contin TVA si sunt valabile in limita stocului disponibil.

SC BLACK CAT STUDIO SRL poate solicita clientilor diferite sume cu titlu de avans in cazul produselor ce nu se afla in stocul companiei (status site: stoc furnizor, intreaba). in situatia in care clientul refuza achizitia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitata.

Diversele modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Oferim discounturi importante pentru achizitionarea unor cantitati mari de produse si reduceri de preturi pentru clientii fideli.

SC BLACK CAT STUDIO SRL va putea desfasura orice campanie promotionala pentru produsele prezentate, conditiile de desfasurare ale acestora fiind stabilite si publicate pe site-ul https://www.wow-beauty.ro/

Facturarea produselor oferite prin intermediul site-ului https://www.wow-beauty.rose face doar catre persoane fizice si juridice din Romania.
Produsele platite prin OP sau plata directa in contul curent al firmei se livreaza dupa confirmarea platii.

Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului afisat pe site, cheltuielile de expeditie

SC BLACK CAT STUDIO SRL nu percepe taxe suplimentare la cumpararea produsului.

 POLITICA DE RETURNARE 

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei romane in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 09/2016. 

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului (OG 09/2016 Art 4 (1) lit. b). 

 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele trebuie returnate cu aceeasi firma de curierat si sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu vor fi primite decat corect ambalate in colete, ce vor fi expediate pe adresa din Aleea Solidaritatii, NR. 1, Sector 3, Bl. M17, Ap. 22, Bucuresti. Nu vom ridica colete expediate pe alta adresa, si nu vom ridica coletele de la oficiile postale. Nu se accepta colete cu ramburs.

Se vor acepta produsele returnate doar daca acestea se prezinta in starea  de in care au fost livrate adica sigilate si cu ambalajul nederiorat.

Societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru produsele aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

  • Produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate;

  • Produsele comandate si care sunt desigilate

  • Produsele ale caror etichete de identificare sau sigilii sunt deteriorate sau lipsesc;

  • Produsele aduse pe “comanda cu confirmare” (COMANDA CU CONFIRMARE este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care poate fi livrata pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie COMANDA CU CONFIRMARE.)

Produsele aflate in situatiile de mai sus nu vor fi acceptate la retur si nu se va restitui contravaloarea acestora.

Ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 14 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor, in prezenta personalului nostru, fiind obligatia dumneavoastra de a nu semna pentru primire pana la verificarea corespunzatoare a produselor.

Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.