Cum comand

Trebuie sa am cont pentru a comanda?

Nu este obligatoriu. Produsele pot fi comandate si fara a-ti crea un cont, insa exista anumite avantaje pentru cei care au cont pe www.studiobc.ro si anume:

  • Plasezi mai repede comada
  • Urmaresti cu usurinta comenzile
  • Ai istoric al tuturor comenzilor

Cautarea produsului dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in  partea stanga in categarie “ PRODUSE ”

 Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”

sau apasand pe pictograma de pe produs.

 Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

 Verifica-ti comanda

 Dupa adaugarea fiecarui produs, esti anuntat ca produsul a fost aduagat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea, sa renunti la unul sau toate produsele selectate si sa vezi valoarea cosului de cumparaturi in functie de tipulde livrare.

De ce mi se cer anumite date ?

Tot in cadrul pagini „Plaseaza comanda” trebuie completate anumite informatii. Numarul de telefon este necesar curierului pentru a te contacta in momentul livrarii. Firma de curierat te va contacta inainte de livrarea coletulului pentru a se asigura ca te gaseste la adresa mentionata. Noi te vom apela in cazul in care consideram ca lipsesc anumite informatii necesare expedierii sau pentru a stabili diverse detalii legate de comanda dvs.

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa apesi pe butonul “Plaseaza comanda “ care te va directiona catre formularul de comanda unde trebuie sa completezi  “ Date peronale “ , metoda de plata dorita ( plata ramburs numerar, plata cu cardul online si Ordin de Plata prin banca) si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala de la sediu sau livrare prin curier).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit și sunt de acord cu termeni și condițiile STUDIO BEAUTY CONCEPT * *” inainte de a trimite comanda.

 Ultimul pas pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza Comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii si esti directionat catre rezumatul comezi

 Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

 Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Plaseaza Comanda”.

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola apasand pe “Intra in cont “ si apoi apasa pe  “Autentificare” si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Plaseaza Comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.